Λύσεις πολυτέλειας

Πισίνα 
Μεγάλο ατού μιας μονοκατοικίας, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες που ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο, είναι σίγουρα η ύπαρξη μιας πισίνας που θα δροσίσει -έστω προσωρινά- οικοδεσπότη και καλεσμένους. Μπορεί το σχήμα και η διακόσμηση της κάθε πισίνας να διαφέρουν από σπίτι σε σπίτι, και αυτό είναι που θα κάνει την διαφορά σε μας καθώς η πισίνα, στην περίπτωση που θα διαλέξετε μια, θα βασίζεται στο δικό σας γούστο με την δική μας μελέτη και υλοποίηση. 

Σταμπωτά Δάπεδα 
Τα σταμπωτά δάπεδα είναι ένα σύστημα όπου χρησιμοποιείται ως βασικό υλικό το σκυρόδεμα. 
Εχουν σχεδιαστεί για ομορφύνουν δρόμους, πεζόδρομους, πισίνες, αυλές και κήπους. Μοιάζουν με τούβλα, πέτρες, σχιστόλιθους ακόμη και ξύλο. Λόγω της μεγάλης ποικιλίας σχεδίων και χρωμάτων αλλά και λόγω του χαμηλού κόστους σε σύγκριση με τα υλικά που υποκαθιστούν είναι η πιο συχνή και δημοφιλής λύση. 


Έχουμε και σε αυτό την εμπειρία να σας καθοδηγήσουμε σε όμορφες δημιουργίες στους εξωτερικούς σας χώρους. 

Ανοξείδωτες Λεπτομέρειες 
Οι ανοξείδωτες λεπτομέρειες στο σπίτι σας σίγουρα θα προκαλέσουν βλέμματα..Στους εξωτερικούς χώρους στους εσωτερικούς και όπου αλλού εσείς νομίζετε. Όμορφα κάγκελα, μοντέρνες σκάλες, ξεχωριστά φωτιστικά σώματα στον κήπο και πολλά ακόμη. Δεν σκουριάζουν δεν λερώνουν εύκολα και θα δημιουργήσουν από μόνα τους την αίσθηση του μοντέρνου και του εκλεπτισμένου.